• català
  • castellano
  • english

Actualitat

FESTES DE SANT ANTONI A LES TERRES DE L'EBRE

17/01/2013

19 i 20 de gener

Festes de Sant Antoni a les Terres de l'Ebre

 

A partir del 17 de gener, les Terres de l’Ebre converteixen Sant Antoni en protagonista de les seves celebracions. A banda dels tradicionals Tres Tombs i la benedicció d'animals arreu del territori, destaca en especial el municipi d’Ascó, per les singulars corrides de cavalls, matxos i rucs, festa declarada d'interès nacional.

 

Participa de totes les celebracions des de la localització ideal del nostre Vilar Riu de Baix.


FLIX REPREN EL SERVEI DE PAS DE BARCA

11/01/2013

Flix ha reprès el servei de pas de barca.

Després de la reparació i els arranjaments efectuats en els dos llaüts, el muntatge de la barca i les proves pertinents, s’ha reprès el servei.  El pas de barca es remunta a l’edat mitjana, però l’actual infraestructura data dels anys 50.

 


FESTES NADALENQUES A L'HOTEL - NADAL I CAP D'ANY

06/01/2013

Per aquestes Festes Nadalenques l’Hotel Riu de Baix us ofereix una estada inoblidable en un entorn màgic.

Veniu a gaudir de la nostra hospitalitat i dels nostres serveis especial per els dies de Nadal, St. Esteve, Cap d’Any i Reis.  Spa gratuït, obsequi sorpresa de l’hotel, possibilitat de deixar l’habitació a les 14h el dia de sortida.

Paquets a mida per a famílies i grups.  Tarifes especials per els més petits. Últimes places disponibles.

Consulteu els nostres menús, pensats per a que cada dia d’aquestes Festes sigui una celebració per a no oblidar.  Modernitat i tradició s’uneixen per a fer que el Nadal, St. Esteve, Cap d’Any i Reis siguin dates que sempre es recordin amb alegria al Vilar Riu de Baix.

 


FESTES DE NADAL A L'ALBERG

01/01/2013

El Nadal ha arribat al nostre Alberg! El tió ja baixa per la muntanya, arribarà en pocs dies.  Vine a celebrar les festes en família, et trobaràs com a casa.  No deixis de gaudir de les festes de Nadal, St. Esteve, Cap d’Any i Reis a la vora del meandre i envoltat pel bosc de ribera.  Et rebrem amb la calidesa que ens caracteritza.  Truca’ns i et donarem informació detallada de menús i preus especials.