• català
  • castellano
  • english

Actualitat

La Nit de Halloween

31/10/2011

Tens pensada alguna cosa per a la nit de la Castanyada? Vine al Vilar i gaudeix la nit del 31/10 d'un magnífic sopar a càrrec del nostre Chef Rudolphe, que inclourà: Un pica-pica; un segon a escollir (carn o peix); les postres i cafè. Tot acompanyat d'una bona sangría de cava. I per acabar d'arrodonir la nit, festa amb música. Tot això per tan sols 25,00€!! Ho deixareu escapar?  

Truqueu ara per poder reservar. Compte! L'aforament és limitat!


Festa del Vi de Gandesa

29/10/2011

Actualment, la Festa del Vi de Gandesa s'ha convertit en l’aparador dels vins del territori més important i ha aconseguit situar-se com a referència dins el món de la cultura del vi a Catalunya, per la qual cosa, sens dubte, durant aquest esdeveniment, Gandesa és punt de visita obligada per a tothom que vol gaudir dels vins, de l'entorn i de la gent.

 

Els 22 expositors vinícoles vinculats a la DO Terra Alta, 21 dels quals estan inscrits al Consell Regulador, oferiran la degustació i la venda de fins a 134 referències. Com a novetat d’enguany, cada expositor servirà la degustació dels seus productes d’acord amb el valor de cada marca, tipus i elaboració. 


Contacontes

21/10/2011

Biblioteca Pública Municipal, REPRESENTACIÓ "Contes en clau de fa", a càrrec de la companyia Alaigua Teatre. 


Correllengua

11/10/2011

Ca Don Ventura, CORRELLENGUA 2011: 17 h.,PROJECCIÓ de l'audivisual d'exposició de postals; 17:45 h., LECTURA del manifest del Correllengua i LLIURAMENT de premis; 18 h., XERRADA, a càrrec de Màrius Serra; 19 h., LECTURA de poemes


Aplec del remei

09/10/2011

A l'Ermita del Remei, a partir de les 10.h se celebrarà el XLIV Aplec del Remei. Serà una bona oportunitat per conèixer l'esglèsia barroca que té el seu absis parcialment excavat dins la mateixa roca. En aquest aplec hi participaran les cobles: Marinada i Riella. I per la tarda berenar: coc i vi dolç per a tothom. Horaris d'autobús: matí (anada), Costra del Graner, 9:30 h.; tornada (des de l'ermita), 13:30 h. Nota: en cas de mal temps, l'aplec se celebrarà al poliesportiu municipal.


Fira sense cost

08/10/2011

La plaça de l'esglèsis serà l'encarregada d'acollir aquest dissabte 8 d'octubre des de les 9.30 i fins les 14.00h, la fira sense cost. En aquesta fira cadascú serà lliure de portar objectes com: llibres, roba, joguines, material escolar, electrònica...


Jornada Mundial dels ocells

08/10/2011

Per a tots aquells aficionats i amants de l'anellament científic d'ocells, no us podeu perdre aquesta cita que tindrà lloc a la reserva natural de sebes. Per a realitzar l'activitat cal apuntar-se al telèfon 902 10 12 12 o bé a la web: www.telentrada.com. El preu són 5€/pax i l'activitat dura de 9.30h a 14.00h. A més i de forma gratuita el casal de joves de Flix, organitza amb motiu de les jornades d'anellament un taller de manualitats per a nens (de 10.30 a 12.30h).


III Jornades de Bosc de Ribera (Sebes)

01/10/2011

 

Transcorreguts dos anys des de la darrera edició de l’esdeveniment, aquest 2011, any internacional de boscos, es repeteix per tercera vegada la seva convocatòria amb renovades il·lusions per continuar fent de Sebes un punt de referència pel que respecta a temes d’estudi i divulgació del bosc de ribera. L’objectiu principal és ampliar l’esdeveniment a nivell de la regió europea, convidant a la participació a grups de recerca capdavanters d’arreu de la Península i d'Europa. Aquest augment en l’àmbit de participació, pretén augmentar tant la repercussió com l’utilitat d’aquest esdeveniment, alhora que incrementa el seu prestigi i abast, amb l’establiment de ponts de col·laboració entre les diferents línies de recerca teòriques i aplicades sobre bosc de ribera. En aquesta ocasió es prestarà especial atenció a la presentació de treballs pel que respecta a la regió mediterrània i als reptes fruit dels possibles impactes com a conseqüència del canvi climàtic.

 

Per a més informació cliqueu aquest link.