• català
  • castellano
  • english

Actualitat

VII Tuning Ice Weekend

27/11/2010

Per a tots aquells aficionats al tuning aquest any hi ha una cita els dies 27 i 28 de novembre, al polígon industrial de la Devesa que no us podeu perdre. Es tracta de la setena edició del tuning ice weeekend i comptarà amb: demostracions de cremades de roda, proves de competició amb consoles, sorteigs i moltes altres coses.


Fem aulives!

14/11/2010

Fem aulives! Aquest proper diumenge 14 de novembre, la reserva natural organitza una diada completa per conèixer els intríngulis de la producció de l’oli. No solament podreu veure tot el procés de transformació de l’oliva, sinó que a més hi podreu participar: des de la recollida de les olives, passant per l’obtenció de l’oli, i finalment gaudint d’aquest amb un tast de la clotxa (menjar típic de la zona).


Via ferrada

13/11/2010

Si us apassiona practicar esports a l’aire lliure no us podeu perdre l’activitat que l’empresa local Rogles Aventura organitza per aquest proper dia 13 de novembre. Es tracta d’una via ferrata la Feixa del Colom, d’ aproximadament una hora de durada. La peculiaritat d’aquesta sortida són les vistes que ofereix: la possibilitat de divisar conjuntament el Pirineu i el camp de Tarragona. El complement ideal dels aventurers per a la vostra estada. 

 

Més informació