• català
  • castellano
  • english

Actualitat

FEBRER, MES DELS ENAMORATS ALS MASOS

14/02/2013

 

OFERTES ESPECIALS MES DELS ENAMORATS ALS MASOS

 

OFERTA 3X2:

- ALLOTJAMENT PER A DUES PERSONES

- 3 NITS D’ALLOTJAMENT AL PREU DE 2 NITS

- SESSIÓ PRIVADA DE SPA EL DISSABTE PER LA TARDA

- PREU TOTAL OFERTA: 189,00€

 

OFERTA 10% DE DESCOMPTE:

- ALLOTJAMENT PER A DUES PERSONES

- 2 NITS D’ALLOTJAMENT

- SESSIÓ PRIVADA SPA EL DISSABTE PER LA TARDA

- PREU TOTAL OFERTA: 170,00€

 

Ofertes vàlides per a 2 persones durant tot el mes de febrer 2013, subjectes a disponibilitat.  Ofertes no acumulables.

 

 


CATALUNYA BOMBARDEJADA

10/02/2013

Homenatge a les víctimes del bombardeig a Flix

El programa d’activitats commemoratives inclou:

-      divendres, 15 de febrer, a dos quarts de 8 del vespre, a Ca Don Ventura la conferència "Els bombardeigs franquistes sobre la Ribera d'Ebre", a càrrec dels historiadors Ramon Arnabat i David Íñiguez.

-      Dissabte 16 de febrer i diumenge 17 de febrer d’11 a 13 hores, s’ha organitzat una jornada de portes obertes al refugi del carrer de Sant Josep.

-      EI dissabte 23 de febrer, a les 6 i a les 8 del vespre, s’han programat visites teatralitzades al refugi antiaeri del carrer de Sant Josep. Es tracta de la proposta escènica produïda pel Memorial Democràtic "Subterrànies. Sobreviure entre bombes". Anirà a càrrec de l’associació de creadores escèniques Projecte Vaca. Les places són limitades (20 persones per sessió). Per a la inscripció prèvia, cal adreçar-se a l'oficina de l'Arxiu Municipal de Flix; el preu de l'entrada és de 3 euros. Per a més informació, les persones interessades en assistir a alguna de les sessions de la visita teatralitzada poden adreçar-se al telèfon 977410153, extensions 14 o 18.
L'exposició "Catalunya bombardejada" i els actes han estat impulsats pel Memorial Democràtic, organisme de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Flix i l'Associació La Cana