• català
  • castellano
  • english

Actualitat

Mercat medieval d'Ascˇ

30/04/2011

Els carrers més emblemàtics del poble d'Ascó rememoraran un passat medieval amb activitats de tota mena com espectacles, parades d'artesania, música, jocs infantils i tallers... El casc antic del poble d'Ascó es transformarà en un escenari ple de colors, productes...d'una època molt llunyana. 


XV Trobada d'armats

10/04/2011

 

Setze esquadres romanes desfilaran en aquesta tan peculiar concentració, i que farà retornar aquesta població de la Ribera d’Ebre a temps de l’Imperi Romà on legionaris, estendards, cornetes i tambors recorreran els seus carrers amb les seves respectives 'Cadenes' i acompanyaments musicals.

Segons la organització, les colles d’Armats sortiran a pas ràpid a les 11:00 del matí des del Pavelló Municipal d’Esports, per arribar primer al passeig de l’Ebre on es faran les fotografies dels grups, per seguir cap a la plaça del Mercat on cada formació tindrà un temps màxim de 5 minuts per realitzar davant del públic i de les autoritats presents la seva exhibició particular. 

S’espera la participació de com a mínim uns 400 Armats pels carrers i places en la XV Trobada d’Armats de les comarques meridionals a Flix el 10 d’abril de 2011.