• català
  • castellano
  • english

Actualitat

Festa de les Cigonyes

15/05/2011

IX EDICIÓ DE LA FESTA DE LES CIGONYES A LA RESERVA NATURAL DE SEBES

Com ja és tradició, la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes, dins del marc del Projecte Reintroducció de la Cigonya blanca a les Terres de l’Ebre, celebrarà el proper diumenge 15 de maig la IX Festa de les Cigonyes.

L’acte tindrà lloc al Centre d’informació de la Reserva, al Mas del Director. A partir de les 9.30 h es podrà començar a accedir al Mas del Director. L'accés només es podrà realitzar amb els mitjans de transport que oferirà la reserva. Seguidament, a les 10.30 h del matí, es durà a terme l’espectacle Miranius, de la companyia Pamipipa, i els jocs gegants, de la companyia Pantomima. A partir de les 11.30 h s’efectuaran el lliurament de diplomes als nadons nascuts duran l’any 2010 i la cloenda de la festa. Quant als diplomes, val a dir que enguany han estat prop dels dos-cents nadons de la Ribera d’Ebre i altres comarques veïnes els invitats a recollir el seu diploma el dia de la festa.

Com a novetat, el cartell de la festa d’enguany ha estat fet de Patchwork, elaborat per la professora de l’Associació de Dones Rosita Horta.

Es conclourà l'acte amb l'alliberament simbòlic de fauna salvatge.

Us convidem a venir a Flix i compartir amb nosaltres aquesta diada! Us hi esperem.


Primavera Musical-Mine

14/05/2011

Els barcelonins Mine!, un grup a cavall entre l''indie', el pop psicodèlic i el post-punk, que van guanyar el concurs de maquetes Sona 9, el més important de l'escena musical catalana emergent, actuaran per la 22a Primavera Musical, a les 20 h. a la Plaça major. 


Setmanatura

01/05/2011

 

Del 27/03 al 15/05 el Grup de Natura Freixe organitza diferents activitats que van des de conferències fins a projeccions cinematogràfiques, passant per bicicletades populars, sortides a observatoris d'aus... fins arribar a la tradicional festa de la cigonya. 

 

Veure programa