• català
  • castellano
  • english

Actualitat

Benvinguts a pagŔs

06/06/2016

Al Vilar Riu de Baix ens hem sumat, amb altres empreses de la Ribera d’Ebre, a la iniciativa Benvinguts a pagès. Es tracta d’una acció conjunta a tot Catalunya que vol mostrar a la ciutadania com i on es produeixen els aliments que ens arriben a taula o donar a conèixer com treballen els pagesos. 

 

La iniciativa es complementa amb dos restaurants, el nostre i l’Hostal Gastronòmic La Creu de Móra d'Ebre. Oferirem un menú específic amb productes de proximitat. 


A més a més els clients de Benvinguts a Pagès que s'allotgin al nostre establiment tindran un descompte d’un 5% a totes les tarifes del Vilar, en regim d’allotjament i d’allotjament i esmorzar. No inclou mitja pensió i pensió complerta i si la reserva es realitza amb una setmana d’antelació, se’ls obsequiarà amb una bossa de productes de la terra (oli i olives) per habitació contractada.

 

 

Entre els productors de la comarca de la Ribera d’Ebre que participen d’aquesta iniciativa i que podreu conèixer a través de visites d’uns 30 minuts són: Molí de Rué, Agrícola la Serra d’Almos, Biopaumerà, la Cistella de l’Ebre, Formatges Serra del Tormo i Formatgeria Laura.


Més informació