• català
  • castellano
  • english

Actualitat

5a Regata de la lliga catalana de llagut

29/07/2012

L'últim diumenge de juliol al riu de baix, atanceu-vos per veure i animar els nostres remadors i remadores de les categories infantil, cadet, juvenil, sènior i veterans que des de les 9 del matí s'estaran disputant, amb remers d'arreu de catalunya, els punts a sumar dins la lliga catalana de llagut. 


Flix Jazz 2012

21/07/2012

Flix Jazz és un festival de jazz i músiques improvisades que es portarà a terme durant els dies 20, 21 i 22 de juliol a Flix. Aquest any el certamen arriba a la seva quarta edició i durant tres jornades la música agafarà el protagonisme al centre del municipi. Aquest festival neix de la voluntat de crear un marc festiu al voltant del jazz i les músiques improvisades (bossa-nova, blues, funk...) on tothom pugui disfrutar i conèixer aquesta música.

Per més informació consulteu el seu blog!


Propostes interessants i actives

14/07/2012

Aquest any, concretament el 14 de juliol, l'empresa Rogles Aventura torna a organitzar propostes molt interessants per a l'estiu, totalment complementàries amb pernoctacions en un dels tres allotjaments del Vilar Riu de Baix: l'1 de juliol de Miravet a Benifallet amb kayak, el 14 de juliol baixada amb kayaks de Flix al mar, 21 de juliol baixada del renaixement, etc. Entreu a la seva web i informeu-vos de tot el que ofereixen!

Consulteu la seva web.