• català
  • castellano
  • english

Actualitat

IV Regata Lliga Catalana de Llagut

26/07/2016

El proper diumenge se celebrarà la IV Regata de la Lliga Catalana de Llagut a Flix. 

A partir de les 9 del matí i a la zona del Riu de Baix hi haurà les diverses proves. En aquesta competició hi participen 16 clubs i associacions de rem d’arreu de Catalunya. Les regates apleguen al voltant de 50 tripulacions i 500 remadors. 

Més informació

lliga catalana de llagut


Festival PingŘÝ

13/07/2016

DISSABTE 6 D'AGOST

 

El Festival Pingüí celebra el 6 d’agost la seva segona edició a Flix (Ribera d’Ebre).

Es tracta d’una jornada musical que començarà a l’hora del vermut amb 3 concerts al recinte de les piscines del poble. 

A continuació, i durant tota la tarda, una sessió de djs escalfarà l’ambient pels concerts de la nit.

Un cop hagi caigut el sol, a uns escassos metres d’allí, la festa es traslladarà a la pista coberta del poliesportiu municipal i començaran els concerts de nit. Seran 4 directes de les bandes més punteres de l’escena independent i la selecció musical de diferents djs fins ben entrada la matinada.

Com a gran novetat, el festival comptarà amb la presència de food trucks per satisfer el paladar de tots els assistents.

 

El cartell del Festival Pingüí comptarà aquest any amb els concerts de Los Bengala, DA SOUZA, TWIN DRAMA, Yumi Yumi Hip Hop, vàlius,BISCUIT*Rock band* i VLIVM. També tindrem als plats a Los Morenos de Mallorca, Koalas en el árbol, La Nova Escena, Gent Normal i Jose Y Yo.

 

El festival obrirà portes a les 12 del migdia a les piscines municipals on podreu gaudir de 3 concerts i 3 djs mentre us remulleu entre pingüins a les piscines del poble. A més, com a novetat l'espai comptarà amb una foodtruck d'hamburgueses, una amb menjar mexicà i una altra amb crèpes dolces i salades de la mà de Quatre &Burgesia.

 

A partir de les 8 del vespre a la pista coberta del poliesportiu municipal continuarem amb quatre directes més i 2 djs fins que el cos digui prou. Les entrades ja es poden comprar al web del festival a 11€ i a mitjans de juliol també es podran comprar a l'Ajuntament de Flix i a la Cerveseria Dresden.

 

Enguany amb l'entrada del festival es podrà sol·liciar accés a la zona d'acampada gratuïta o bé, fer una reserva a l'alberg, hotel o masia rural al Resort Rural Vilar Riu de Baix i gaudir de la pau de l'Ebre.

 

Per estar a la última ens podeu visitar el seu webwww.festivalpingui.cat o seguir-los a les xarxes socials. Organitza Associació Músics Flix amb l'Ajuntament de Flix

 

Més informació 

 

1r Concurso Vilar Riu de Baix

02/07/2016

Participa al 1r CONCURS #VILARRIUDEBAIX i vine a refrescar-te amb nosaltres.

Compartint a Facebook o bé fent un repost a Instagram la foto que trobarás al nostres perfils, entrarás al sorteig per gaudir de la nostra piscina i spa amb els 4 acompanyants que vulguis.

 

Tens temps de participar fins al 17 de juliol. 

 

CONDICIONS

1- Seguir @resortrural_vilarriudebaix

2- Compartir la fotografia

3- Etiquetar la fotografia amb #VilarRiudeBaix

 

SORTEIG

Farem el sorteig el dilluns 18 de juliol. 

El 19 de juliol donarem a conèixer el guanyador a les xarxes socials.