• català
  • castellano
  • english

Actualitat

IV Jornades de Patrimoni HistÚric

16/09/2012

16/09: Visita a les excavacions del poblat íber de Sebes.

23/09: Visita guiada a l'espai històric del final de la batalla de l'ebre camp fortificat de la serra de la fatarella. 

29/09 JORNADES DE PORTES OBERTES: visita al castell nou, façanes fluvials, nucli antic i refugi antiaeri del carrer Sant Josep.

30/09: JORNADES DE PORTES OBERTES al Refugi i Castell nou.

 

Per a apuntar-se a alguna d'elles, cal fer-ho com a mínim amb dos dies d'antel·lació. Trucant al 977410153 o bé enviant un correu a: aj.flix@altanet.org o associaciolacana@gmail.com. Tot i que des de l'hotel també us podem tramitar la reserva de places per a la visita.


Kayak amb lluna plena

01/09/2012

Aventurers i aventureres, heu anat mai amb Kayak de nit, enmig del riu i amb la única il·luminació de la llunal? Aquest proper 1 de setembre, aprofitant la lluna plena, l'empresa Rogles Aventura organitza una sortida des del club Nàutic Flix (inici del tram del meandre de l'ebre) fins al Vilar Riu de Baix i tornar. Una petita excursió divertida, romàntica i única. Us animem a que durant la vostra estada a l'hotel la nit del dissabte 1 al diumenge 2, ho proveu! Si hi esteu interessats, truqueu-nos o envieu-nos un correu ja que fa falta reservar amb antel·lació. No patiu, nosaltres us farem la reserva, vosaltres tan sols heu de venir amb ganes. 

 

Preu: 13€/pax.