• català
  • castellano
  • english

CAP DE SETMANA EN FAMILIA: PACK FLIX

Descobreix perquè Flix és el poble on el riu passa dos vegades. Aprofitant lo bonic que és el camp al bon temps pensem que els mesos de primavera i estiu són els idonis per poder gaudir de tres dies ( dos nits ) de turisme rural. A continuació t’adjuntem un programa de vacances en família especificant les activitats de que podreu gaudir.

És important que ens facis la reserva amb antelació perquè volem preparar amb moltes ganes aquest pack per tu i la teva família o els teus amics.

PER DESCARREGAR:

 

- EL PLANNING DEL PACK FLIX (CASTELLÀ + CATALÀ) CLICK AQUÍ

Desde EUR

CAP DE SETMANA FAMLIAR: PACK FLIX-MIRAVET

Descobreix perquè Flix és el poble on el riu passa dos vegades. Coneix Miravet, historia dels templers i de les terrisseries. Aprofitant l’encant natural del camp al bon temps pensem que els mesos de primavera i estiu són els idonis per poder gaudir de quatre dies ( tres nits ) de relax en un entorn rural. A continuació t’adjuntem un programa de vacances en família especificant les activitats de que podreu gaudir.

És important que ens facis la reserva amb antelació perquè les places són limitades i la demanda de totes les activitats és molt alta en aquesta època del any.

PARA DESCARREGAR EL PLANNING DEL PACK FLIX - MIRAVET (CASTELLÀ + CATALÀ) CLICK AQUÍ

Desde EUR